НИЗ ОЧИТЕ НА СПЕЦИЈАЛЦИТЕ „ТИГАР“: Погледнете како изгледа анти-терористичка акција низ очите на специјалец „Тигар“!

  • November 4, 2016
  • Коментари

Директорот на БЈБ Митко Чавков на социјалната мрежа Фејсбук сподели видео од најновата вежна на ЕСЗ „Тигар“. Во рамки на програмата за реализирање на обуки за припадниците од специјалните единици на Министерството за внатрешни работи, реализирана беше тактичко показна вежба на Единицата за специјални задачи за уништување на терористичка група од повеќе лица со употреба на снајперски оган, РПГ и оклопни возила „Хермелин“.

Претходно «
Следно »