„НИКОГАШ СЕВЕРНА, СЕКОГАШ МАКЕДОНИЈА“: Втор ден протести пред Собранието против промена на уставното име!

  • January 10, 2019

Втор ден протести пред Собранието на Македонија против промена на Уставното име на државата. Денес, присутни беа и од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, а фотографии сподели и поптретседателот на партијата Алeксандар Николоски


„Втор ден заедно со македонскиот народ протестираме пред Собрание против промена на уставното име.

Никогаш Северна, Секогаш Македонија!“

Претходно «
Следно »