НИКОЛОСКИ ЗА НЕДОБИВАЊЕТО ДАТУМ: Следете во живо – коментар на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ за недобивањето на датум за преговори со ЕУ

  • October 15, 2019
  • Коментари