НИ ПОДДРШКА НИ ПРОТЕСТИ ЗА ЗАЕВ: Очајникот Ден Дончев успеал да собере едвај 10-тина луѓе кои го поддржуваат Заев!

  • April 24, 2016

Полтронот Ден Дончев кој живее во Австралија, во очај деновиве се јавувал по стотици Македонци кои живеат во Мелбурн повикувајќи ги на митинг на кој требало да му дадат поддршка на Заев и да бараат одложување на изборите. Сите го одбиле со навреди дека е изрод, предавник, полтрон и користољубец. На крај успеал да собере 10-тина познаници кои требале да побараат одложување на изборите и пролонгирање на хаосот!
den_doncev_avstralija

den_doncev_avstralija2

Претходно «
Следно »