НЛО НАД ГОСТИВАР: Гостиварчани ги вознемири неидентификуван летечки објект над градот!

  • March 31, 2018
  • Коментари

Неидентификуван летечки објект вечерва ги вознемири гостиварчани, откако леталото со чудна форма и со голема брзина се движело над градот.

Според очевидци леталото не испуштало никаков звук, а се движело со огромна брзина.

Набрзо откако било забележано се упатило во правец кон Скопје.

Дали е навистина НЛО, останува на вас да пресудите.

Претходно «
Следно »