Новакоски: Ова во ДИК е скандал, овие нелуѓе треба веднаш да поднесат оставки!

  • December 17, 2016
  • Коментари

Ова во ДИК е скандал. Овие се прават судии, обвинители и бранители. Овие вршат класичен мобинг, реагираше на својот ФБ профил поранешниот претседател на ДИК од СДСМ, Александар Новакоски.

Овие немаат појма како ги навредуваат лицата. Ова е под секое ниво. Кој им дал право да ги малтретитаат луѓето. Тие се луѓе со достоинство. Веднаш да си одат и поднесат оставка овие се нелуѓе, напиша Новакоски.

novak

Претходно «
Следно »