Нова книга на Сотир Костов

Поврзано

Последната светлина како животна надеж – Peцензија на “Last light“

Имав прилика да го гледам краткиот филм “Last light“, од Јован Саркањац(автор на сценариото и режисер), во кој главната...

Дpaма нa Aлeкcандap Cтaнковcки: Kapaнтин – Втор дeл

Чуранче (со пеење): Боооорба за слободаааа, за Макеееедонијааааа, земја поробљеееенаааа... А, бе, какву борбу ќе водиш с’с овој стоку...

Hoвa книгa нa Coтиp Костов: „Мyзички икoни“

Минатата недела од печат излезе новата книга на Сотир Костов, „Музички икони“. Тоа е книга за музиката на нашата...
- Advertisement -


Од печат излегува книгата „Изборна корупција и аномија за победа по секоја цена“. Во книгата се детектирани сите нијанси на валканите изборни пари.

Сите видови на државен (владин, собраниски и на локалната самоуправа) поткуп. Со платежни картички и во кеш. Срамно не постапување на надлежните државни органи (Министерство за внатртешни работи, Јавното обвинителство, Државна комисија за спречување на корупцијата, Народниот правобранител – омбудсман, Државна изборна комисија) на планот на спречување на таквата изборна корупција.

Книга за избори made by Зоран Заев. Безобразен, бескруполозен изборен поткуп во 21от век.
Книга што треба да ја прочитате.

Latest News

Вучиќ: Наскоро една голема сила ќе побара повлекување на КФОР и УНМИК од Косово

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ изјави денеска дека „една голема сила наскоро ќе започне со официјално барање за повлекување...

More Articles Like This