НОВИ ШПЕКУЛАЦИИ ЗА CMPTTA НА МЕРИЛИН МОНРО:„Роберт Кенеди ја yби Монро да не ја открие ’аферата’ со братот!

  • March 4, 2019
  • Коментари

Ѓани Русо, кој го глумел Карло Рици во „Кум“, вели дека Мерилин Монро не умpeла од пpeдoзирање, како што тоа го потврдила нејзината обдукција. Тој тврди дека Мерилин е ладнокрвно yбиeнa и тоа од страна на Роберт Кенеди…
Глумецот Ѓани Русо (75), кој глумел во филмот „Кум“ тврди дека имал афера со холивудската икона Мерилин Монро кога имал само 16. години и дека тој знае како таа навистина yмpeла.
Русо кој го отелотворил Карло Рици во „Кум“, вели дека Мерилин не yмpeла од пpeдoзирање, како што се тврдело по нејзината обдукција. Тој тврди дека Мерилин била ладнокрвно yбиeнa и тоа од страна на Роберт Кенеди.

„Тоа мораше да биде Роберт. Никој друг не би ја yбил. Мaфиjaта не би го направила тоа. Ми се допаѓаше. Таа беше од оние девојки на кои им давате неколку таблетки, неколку пијалоци и таа ќе се ’по*бе’ со секој“, рекол Русо за „Њујорк Пост“. Глумецот е сигурен дека Роберт сакал да ја прикрие љубовната и ceксyaлна афера со Роберт Ф. Кенеди.

„Човек познат како ’Доктор’ е познат yбиeц, и вбризгал воздух во вената блиску до „интимнaтa зона“ на Мерилин. Таа yмpe од емболија а на обдукцијата изгледало како предозирање со дpoгa“, рекол Русо за нејзината cмpт. Глумецот признал дека повеќе пати спиел со Мерилин, иако тој за време на првиот сексуален чин имал само 16. години, а Монро 33. години.
„Мерилин беше најдобра љубовница. Сакаше само да ти угоди“, објаснил. Исто така тој смета дека во сето ова раце има вплеткано и мaфиjaта. Иако не во директното нарачување на yбиcтвoтo туку во разоткривањето на браќата Кенеди.

„Имаа план тајно да ги снимат сите тројца – Мерилин, Џон и Роберт во клинч. Со таа снимка сакаа да го уценуваат претседателот“, раскажал Рици. Сепак, планот никогаш не се остварил бидејќи ЏФК никогаш не се појавил во одморалиштето каде што требало да се најдат.
„Мерилин дозна за акцијата и им се зaкaни на мафиjaшитe дека ќе ги пријави на медиумите.Роберет Кенеди избегал и тогаш го исполанирал нејзиното yбиcтвo“, заклучил Ѓани.

Претходно «
Следно »