НEВЕРОЈАТНА ГЛЕТКА НА ИТАЛИЈАНСКОТО НЕБО: Населението вели дека слика од Исус се појавила на небото!

  • March 5, 2019
  • Коментари

Фотографијата на која се гледа ликот на Исус Христос снимена е над италијанскиот град додека сонцето се пробивало низ облаците.

Алфредо Ло Бруто, од Агрополија, Италија, снимил неверојатна фотографија над морето додека бил во својата куќа во петокот.

 

Puglia/Agropoli/Cilento – Oggi: Cristo Risorto nella luce che si riflette nel mare. Foto di Alfredo Lo Brutto.

Gepostet von Radici Gianluca am Samstag, 2. März 2019

Претходно «
Следно »