НE ГИ ХРАНЕТЕ МАЧКИТЕ, ИЛИ ЌЕ ЛETATE ОД РАБОТА: Директорот на МОБ со зakaнa до вработените кои хранат мачки

  • October 31, 2019
  • Коментари

Со писмено соопштение, директорот на Македонска опера и балет денес им се заканил на вработените дека ќе подлежат на дисциплински постапки, односно ако се хонорарци ќе им бидат преиспитани договорите за работа ако продолжат да ги хранат бездомните мачки во кругот на МОБ

 

Претходно «
Следно »