ОБРАЗОВАН И „СТУДИРАН“ БАРА ДЕВОЈКА: Овој љубовен оглас го насмеа Балканот!

  • February 11, 2019

Во денешно време е многу тешко да се пронајде љубов, па не е чудо што многумина посегнуваат и по огласи за да пронајдат партнер.

Еден љубовен оглас кој се појави на друштвените мрежи, ќе ви измами насмевка на лицето.

Ерген одлучил да се претстави како „хецеговински Швабо“ и да заигра на картата за живот во странство. Така тој „сериозените, искрени и уредни девојки од 26 до 34 години“ им нуди да се запознаат и одат со него, но им порачува да не му замеруваат што не е добар во граматиката, бидејќи инаку „не бил лош“.

Иако образован и како што вели „студиран“, што очигледно значи дека заврпшил факултет, не се снашол добро со правописот.

Претходно «
Следно »