ОБЈАВЕНИ ЕКСПЛИЦИТНИТЕ ПОРАКИ ПОМЕЃУ КАРЛЕУША И ВРАЊЕШ: „Се чувствувам како др*ља, сакам да те јавам“ пишувала Карлеуша

  • January 16, 2019

Најскандалозна порака била онаа во која Јелена му зборува на Врањеш за својот сопруг Душко Тошиќ дека го доживува како брат и пријател, со кого е во добри односи само пред камерите Кога ќе се изгаснат камерите, тие двајца се на нож и се караат до крв.

Ј: Јас со Душко се карам до крв и нож, но кога ќе се запалат камерите, ние се фолираме.

О: Едно зборуваш, друго правиш.

Ј: Јас сум јавна личност. Тоа е фарса за медиумите.

Во следните преписки Јелена со тага опишувала дека ѝ недостасува Босанецот.

J: Се чуствувам како ку**а. Најсреќна бев кога ме повика. Кога се шетавме, кога се држевме за раце. Кога одевме на шопинг, кога се сликавме… Не знам што да правам.

О: Па замисли како јас се чуствувам, кога кај тебе доаѓам.

А потоа, пејачката ѝ се препушта на фантазијата.

 

 

 

 

Имало моменти кога не се согласувале.

О: Не треба да се извинуваш. Само сакам да бидеш недвосмислена. Кажи како што е, и тоа е тоа.

Ј: Тоа е поради турските медиуми. Еве како е: Те сакам! Извини, нема повеќе тоа да го правам. Јас него го доживувам како пријател, брат, дел од семејството. Немаме она што јас и ти го имаме, така е одамна. Те молам верувај ми. Ако така лесно дигаш раце од мене, тогаш и не треба да бидам со тебе.

О: Океј.

Ј: Што океј?

О: Ништо, се е во ред.

Ј: Не ми ги кини нервите. Поради тебе не спијам, поради тебе се нервирам, тешко ми е бидејќи те сакам…

Претходно «
Следно »