ОВА Е ДВОЈНИКОТ НА МИСТЕР БИН: Живее во Бугарија и е атракција во градот

  • March 20, 2018
  • Коментари

Најголемиот комичар на денешното време Ројан Аткинсон има свој двојник во Дупница, Бугарија.


Се работи за маж кој е многу сличен на популарниот Мистер Бин.

31-годишниот Мирослав Иванов е една од атракциите во градот поради огромната сличност со познатиот актер.

Мистер Бин од Дупница работи во локална фирма и е миленик на своите колеги.

Претходно «
Следно »