November 28, 2021, 6:31 pm

Ова е новиот среќен добитник на ЏЕК ПОТ

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Видеолотарија Касинос Австрија соопшти дека e освоена уште една од најпопуларните и најпосакуваните добивки во Македонија – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ.

„Најновиот среќник е од Скопје и на 11 август, неколку минути по 13 часот стана сопственик на неверојатни 8.838.489 денари. Тој не сакаше да се експонира и реши да остане анонимен, но затоа ја споделуваме неговата радост, како ново продолжение на среќната приказна, наречена СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ.

Може да го добие секој што се забавува и игра на видеолотариските терминали, насекаде низ земјава, а потенцијалната добивка се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари, стои во соопштението.

Latest News

Еве од што зависи оставkaта на Заев

Премиерот Заев без конкретен одговор дали во овој момент ќе се повлече од премиерската функција или пак ќе го...

More Articles Like This