ОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СОЗДАВАЊЕ РАК: Докторите кои ја открија тајната се пронајдени мртви

  • September 24, 2016

Станува очигледно дека сите холистички доктори кои се убиени дознале преку своите истражувања дека енземскиот протеин намерно се додава во вакцините за да се преполови светската популација.doktor-640x406 Тоа би значело дека на сите нас ни е вбризган ензим за намалување на имунитет, кој произведува клетки на рак и вируси, а само човек со најдобри гени ќе преживее!
Нагаласе протеинот е добиен од клетки рак, ензим кој го запира витанибот Д од поврзување на ГЦ протеинот и со тоа го спречува витаминот Д во своето делување, борба против ракот.
Нагаласе ЕНЗИМ е протеин кој го имаат сите клетки на рак и вирусите (ХИВ, хепатитис Б, хепатитис Ц, грип, херпес, Епстеин Баров вирус и други). Неговата улога е да го блокира делувањето на витаминот Д, со што се намалува имунолошкиот состав.
Истакнатиот истражувач на аутизам и противникот на вакцини во средината на оваа година пронајден е како плови мртов во река во Северна Каролина, а неговото убиство извршено под сомнителни околности. Тој како и многу други истражувачи како Др. Николас Гонзалез, кој исто така е убиен открил и докажал, дека „Нагласа“ недвосмислено влегува во нашето тело со вакцината. Интересно, овој протеин исто така е пронајден во многу голема концетрација кај аутистичните деца.

Во последните неколку месеци од својот живот, Др. Брадстрет се заинтересирал за Нагаласе кој го опишува како ензим во продукција на клетките на рак и вирусите кои на човекот му ја уништуваат способноста да се бори со рак. Семејството на Брадстрет ја предупредила јавноста дека овој доктор, кој излекувал стотина деца од аутизам, е убиен зашто се фокусирал на истражување на вакцините и овој протеин внатре во вакцините. Меѓутоа, сите тоа го прикриле.
Но, ставањето на „вирусиот рак“ во вакцините не е ништо ново. Во продолжение слушнете го научникот кој признава дека тоа се прав.

Претходно «
Следно »