ОВА Е ЦЕЛОСНИОТ СПИСОК: Ова се пратениците кои ги бришат Македонија и македонскиот народ

  • October 20, 2018

Поединечно изјаснување на пратениците во Собранието, кои не ја почитуваа одлуката на народот на неуспешниот референдум и започнаа постапка за измена на Уставот на Република Македонија.

Претходно «
Следно »