ОВА СЕ ЛИСТИТЕ КОИ ЗАЕВ ГИ НУДИ НА ПАРТИЈАТА: Пендаровски во кец, Заев бега во четворка, Петре во шестка – листите полни со „шарени“ – коалициите на последно место!

  • November 6, 2016