ОВОЈ ЧОВЕК ДЕНЕС Е ЖРТВА НА ОДМАЗНИЧКАТА ПОЛИТИКА НА СДС: Шеќеринска бара одмазда од овој дедо кој сакаше да ја спаси од немирите на 27 април!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Салонските политичари од СДС, елитистите и луѓето кои извршија државен удар на 27 април, залагајќи се за слободно општество во кое секој ќе може на себе својствен начин да го искаже незадоволството од работата на владата, суди човек кој нема пари да си плати адвокат, живее под стандардот (жртва на криминалната приватизација од деведесетите)

Дедото, кој јавно изјави дека немал намера да ја напаѓа Шеќеринска, туку сакал да ја извлече од гужвата во која летаа столчиња и стативи за да ја спаси од посериозни повреди, се најде на обвинителна клупа, сам, без бранител, на милост и немилост на салонските политичари чие его беше повредено на 27 април кога направија државен удар во Собранието.

Шеќеринска, истата онаа која лажно се залагаше за слобода на говор и изразување, денес бара одмазда од човек кој не може самиот да се одбрани и тоа благодарение на нивната криминална приватизација.

Наспроти тоа, вандалите кои палеа канцеларии, уништуваа споменици и државни институции денес се функционери, пратеници, директори.

10 КОМЕНТАРИ

Latest News

(Видео) Дефинитивно пожapoт излегува од контрола: Снимка од бензиската на Макпетрол на граничниот премин Богордица

Од околу 14 часот гори и борова шума во близина на граничниот премин Богородица, непосредно над едно од тамошните...

More Articles Like This