Огромна атpаkција полна со луѓе се скpши како сламка, 3агина млада девојка

  • June 29, 2019
  • Коментари

Страшна несреќа се случи во забавен парк во Узбекистан.

За време на возењето на оваа атракција во забавниот парк во градот Јизак за гина 19 годишна девојка.

Атракцијата која вртеше десетици луѓе во еден момент попушти и се ск рши, по што па дна на земја од голема висина.

По несреќата М.Х загинала на лице место, а не е познато дали некој од посетителите е повреден од високиот пад.

Претходно «
Следно »