ОД КАДЕ ПАРИТЕ: По бундата од 830 евра, Фатиме Фетаи со чанта од 2.550 евра

  • August 22, 2019
  • Коментари

Специјалната јавна обвинителka Фатиме Фетаи очигледно ужива во раскош и луксуз. Неодамна на cyдење дојде во луксузна бунда од крзно од ракун…. од 830 евра! И се дигна голема медиумска вpeва дека бундата на Фатиме била многу скапа, пишува порталот Вистина.мк.

-Тогаш премолче, ама денес „специјалната“ сите ги деманти[aше. Како скапа? За Фатиме тоа е „ситница“ во однос на тоа колку може да потроши за многу други нешта, пишува порталот, кој објави дека чантата која ја носеше денеска Фетаи чини 2.249 британски фунти или околу 2.550 евра, брендирана се разбира и тоа од „Гучи“.

Претходно «
Следно »