ОД КОМЕРЦИЈАЛНА СМИРУВААТ: Најголем дел од банкоматите се во функција

  • July 26, 2019
  • Коментари

Корисниците на картички на Комерцијална банка денеска може да вршат трансакции во трговија и на најголем дел од банкоматите на Банката.

Од Банката соопштуваат дека наскоро ќе бидат во функција сите банкомати на Комерцијална банка.

Активностите поврзани со функционирањето на останаатите сервиси се во тек за што дополнително ќе ве известиме, стои во соопштението.

Поради технички пpоблеми од вчера попладне не беа во функција банкоматите на Банката и корисниците на картичките не може да вршат плаќања во трговијата.

Претходно «
Следно »