ОД „КЈУБИ МАКЕДОНИЈА“ ДО ПОРТА МАКЕДОНИЈА: 100.000 патриоти на кои и Скопје им беше мало!

  • November 27, 2016

miting_kjubi

Студеното време не успеа да ги спречи 100.000 илјади Македонци од цела Македонија да дојдат во Скопје на централниот сенароден митинг на владејачката коалиција „За подобра Македонија“ и да им дадат поддршка на политиките кои гарантираат подобар живот, сигурност, унитарност и единственост на Македонија и македонскиот народ.

Претходно «
Следно »