ОД РУБРИКАТА ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ: Кога градоначалникот не гледа НБА!

  • November 8, 2018

Дали е ова резултат на отсуство на познавање од областа на кошарката или на неспособноста на вработените во општината, се прашуваат граѓаните иако поголем дел од нив се убедени дека станува збор за второто. Можеби станува збор за недостаток на животно искуство на градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев, но жителите на Карпош велат дека ова се случува кога општината, а богами и државата ти ја водат дилетанти и луѓе без никаво работно и животно искуство.

-Од рубриката: When you had one job and failed miserably… Ова се случува кога општината, а богами и државата ти ја водат дилетанти и луѓе без никаво работно и животно искуство.. Локација: Тафталиџе 1, една од најкошаркарските населби у градов, коментираат граѓаните на Фејсбук.

Претходно «
Следно »