ОПРАЈТЕ СЕ БЕ ЛOПOВИ: Вие не сте Министерство за култура, вие сте Министерство за првут и шминка!

  • February 8, 2019

Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил жестоко ја критикуваше распределбата на средства од министерството за култура во 2019 година. Тој сподели и фотографија од ,,Здружението на граѓани Македонска фризерска асоцијација” кои добиле 250 илјади денари за организирање на фестивал на мода, убавина и фризура.

-Проект од национален интерес за културата дечки.  Вие не сте Министерство за култура, вие сте Министерство за првут и шминка.  Опрајте се бе лoпoви.

 

Претходно «
Следно »