ОТИДЕ ПОЛА ГРАД ВО ВОЗДУХ: Каков ѕвер фрлија Русите врз џихадистите во овој град?!

  • October 4, 2016
  • Коментари

Руските бомбардери денес дејствуваа врз голем број на цели во Сирија. Еден од тие цели се наоѓал во местото Дарат Еза во оддалечените западни краеви на провинцијата Алепо, длабоко во територијата која ја контролираат „бунтовниците“
eksplozija-ruske-bombe-jt
Огромната експлозија го крена во воздух поголемиот дел од градот, и ги остави џихадистите во страв, од каде што тврдат дека се работи за вакум-бомба.

Претходно «
Следно »