ОХРИД СО СНЕГ Е ВИСТИНСКА БАЈКА: Волшебна магија на македонскиот бисер

  • January 10, 2019

Македонскиот бисер во летниот период е како магнет за туристите. Убавините кои ги има се безбројни, но магијата може да се почувстува ако Охрид го посетите и оваа зима.

На Инстаграм фотките се неверојатно магични, плажите се целосно побелени, едноставно Охрид е вистинска бајка.

 

Претходно «
Следно »