Очајната опозиција продолжува со срамна злоупотреба на првачињата

  • September 1, 2016
  • Коментари

Жерновски денес одлучи да лаже и манипулира пред очите на многуте родители присутни на свеченото влегување на првачињата во ОУ „Димитар Миладинов“. Вообичаениот начин на прослава, медиумите под контрола на СДСМ/Сорос се обидоа лажно да го претстават како посебна забава која наводнобила приредена исклучиво поради ќерката на Никола Груевски

dimitar_miladinov_Zernvo

Неколкумина кои ги контактиравме за кои знаеме дека имаат дечиња во училиштето ни потврдија дека истиот начин на пречек на првачињата бил организиран и лани, и годината претходно. Директорката која ни ја опишаа како исклучително љубезна секогаш кога можела ги пречекувала родителите, како што впрочем го пречекала и градоначалникот Жерновски со кого се ракувала на влезот.

Медиумите под контрола на СДСМ/Сорос се обидоа да ги покријат лагите и манипулациите, премолчувајќи го одговорот на директорката на училиштето.

direktorka_skolo_odgovor

Ваквиот принцип на работа не е непознат за СДСМ/Сорос, имајќи во предвид дека Зоран Заев преку видео порака до првачињата испраќаше пораки со политичка пропганда.

Претходно «
Следно »