ОЧАЈНА ПОСЕТЕНОСТ НА ЦЕНТРАЛНИОТ МИТИНГ НА СДСМ: Плоштадот во Прилеп полупразен, граѓаните го бојкотираат Заев!

  • November 21, 2016

Очајно слаба посетеност на митингот на опозицијата во Прилеп. Негативната кампања, проалбанските ставови и намерата за федерализација беа причините прилепчани да го бојкотираат овој собир.

133

Круна на се беше трибината на Заев во Швајцарија на која јасно се произнесе дека Рамковниот договор треба да биде проширен и дека Македонија е виновна за споровите со соседите. Тоа значи МПЦ е крива за спорот со СПЦ, Македонија е виновна за спорот со Грција за името итн… Овие ставови се очекува да битат казнети на изборите на 11 декември, кои според ВМРО-ДПМНЕ се референдумски!
217

Претходно «
Следно »