ПАВЛЕ СО ,,TPOГАТЕЛEH” ФЕЈСБУК СТАТУС: Друштво, Ви благодарам на честа, овие две години да ви служам вам и на нашата држава

  • May 23, 2019

Друштво, Ви благодарам на честа, овие две години да ви служам вам и на нашата држава најдобро што знам и умеам. Вредностите се над функцијата. Сега и секогаш, пишува пратеникот Павле Богоевски на Фејсбук по денешната најава за ocтавка…

Претходно «
Следно »