Падна авион полн со злато

  • January 13, 2017

Авион кој пренесувал злато вредно милион долари, се сруши во Зимбабве. Во авионот имало две личности, а непосредно пред падот се појавиле проблеми со мторот на леталото.

zlatooo

Мештаните слушнале како авионот нисо прелетал над нивните куќи. Во авионот се пренесувале 22 килограми злато, вредно околу милион долари.

 

Претходно «
Следно »