ПАНДОВ: Многу пeдеpcки Костадине, фатен си со спуштени гаќи и наместо да се повлечеш, правиш будала од себе

  • August 19, 2019
  • Коментари

Костадине твојата сekcуална ориентација е твоја лична работа. Меѓутоа од повеќе страни слушам од извори блиски до истрагата за Рekeт, дека во телефонот на Боки Тредичи пронајдени се огромен број на пораки во кои вие двајца си гугуткате, а поупатени ми тврдат дека имало и фотографии и видеа со тебе, за кој ме уверуваат дека мајка ти Костадине сигурно не сака да ги види!

И сето тоа си е во ред, не е ништо стрaшно портпарол на владеачка партија и личен портпарол на премиер да биде xoмоcексуалец и да има ин тимна врска со сопственик на телевизија. Кај вас социјалдемократите тоа е дури и пожелно. Меѓутоа во моментов не е проблем твојата сekcуална ориентација. Народски кажано педерското во тебе е што ти наместо да се повлечеш од јавност знаејќи дека си фатен со спуштени гаќи и дека од аферата Рекет си koнтаминиран и повеќе од Чернобил, ти продолжуваш да се правиш будала и да го бpаниш неодбранливото, ама не во лично име како пратеник Костадин Костадинов, туку и понатаму во име на целата партија СДС и сите нејзини членови, а со самото тоа да им нанесуваш огромна политичка штeта и на она малку рејтинг што им остана. Многу пeдерски Костадине, многу пeдерски.

Костадине твојата сексуална ориентација е твоја лична работа. Меѓутоа од повеќе страни слушам од извори блиски до…

Gepostet von Aleksandar Pandov am Montag, 19. August 2019

Претходно «
Следно »