ПАНДОВ СО ПОДДРШКА ЗА ПРОТЕСТОТ НА ВМРО-ДПМНЕ: Повика на масовен протест пред Влада

  • December 5, 2018

Аналитичарот Александар Пандов на својот Фејсбук профил повика на протести пред владата и изрази поддршка за протестите на ВМРО-ДПМНЕ. Тој сакрастично вели дека има работа во 17 часот пред Владата, па иронично прашува дали на Север дува подеднакво исто как она Југ, за да знае како да се облече.

-Имам денес во 17ч нешо работа пред влада, па сакам да ве прашам дали и кај вас на север дува ветар подеднакво исто како кај нас на југ? Да знам како да се облечам, пипува Пандов на Фејсбук.

Претходно «
Следно »