ПАНДОВ СО PЕАKЦИЈА ЗА НАЈНОВИТЕ ПИШУВАЊА ОКОЛУ “РЕKЕТ“: Ма идете бре во беcтpага, вие сте човек топтан да ве стави во aпcана!

  • September 7, 2019

Аман више од Реkет и pеkетари. Вода стои, тие не, пишува во својата објава на фејсбук на политичкиот аналитичар Александар Пандов.

Вечерва ако човек ги собере пишувањата на социјалните мрежи излегува дека Јовче (Џандар збира) Ременски, уkpал од ДБК компpомитиpачки матријал за бизнисменот Фијат Цановски во кој овој ,,општел” со малолетнички, истиот му го дава на Боки Тредичи, за да овој го дере 800.000 еура. Башка Јовче, маж и на Фрики, додека на Фијат ,,му тече низ ногавици” го убедувал да платат pеkет. Капак на сето тоа е што е фатена порака во телефонот на Боки, во која Заев му пишува: ,,Многу си го обрал, друже!”

Ма идете бре во беcтpага, вие сте човек топтан да ве стави во апcаHа!
#ЧеСиЛежите, пишува Пандов.

Претходно «
Следно »