ПАНДОВ: Шутка не ти бега Зоране, че си лежите!

  • December 27, 2018

Аналитичарот Александар Пандов, на својот Фејсбук најавува затвор за Зоран Заев, користерјќи ја позната изрека ,,Че си лежите”. Имено коментирајќи ги последните настани околуу притворите за обвиненијата на СЈО, тој вели дека нема друг пример во светот каде ,,шарените” за толку кратко време како што вели се измочале на сите пароли во кои се ,,колнеле” и ,,крстеле”. Тој забалежеува дека никаде во светото ова не се случило за толку брзо време, а соросови револуционери и револуции имало насекаде.

-Соросови ”револуции” и ”револуционер(к)и” имало и ќе има по светот. Но, не можам да се сетам на друг пример како со нашиве ”Шарени”, каде што за толку кратко време, самите се измочаа на сите пароли во кои се ”колнеле” и ”крстеле”. Ви остана да им се насерете, онака европски, подмачкано со лубриканти
#ЧеСиЛежите #НемаПравдаНемаМир #ШуткаНеТиБегаЗоране, пишува Пандов на Фејсбук.

Претходно «
Следно »