Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема земјоделство

  • June 22, 2017

Панел дискусијата е дел од концептот „Единствен“, кој партијата го промовираше претходно.

Денеска во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи Панел дискусија на тема земјоделство со почеток од 17 часот.

На Панел дискусијата ќе бидат презентирани програмските политики на ВМРО-ДПМНЕ во областа на земјоделството и ќе се презентираат ставови и решенија за актуелните предизвици во македонскиот аграр.

Панел дискусијата е дел од концептот „Единствен“, кој партијата го промовираше претходно.

Претходно «
Следно »