ПАРИЗ СВЕТНА ВО БОИТЕ НА МАКЕДОНИЈА: Триумфалната капија во Париз светна во боите на Македонија!

  • January 10, 2017

Пред почетокот на актуелното машко Светско ракометно првенство кое ќе се одржи во Франција, организаторот на уникатен начин го започна последното одбројување до стартот.

triumfalna-vo-boi-na-makedonija-640x335

Вечерва Триумфалната порта во Париз е во знакот на Мундијалот со оглед на тоа што е обоена со боите на сите 24 ракометни нации кои наизменично се менуваат.

Меѓу нив секако се и националните бои на Македонија, жолтата и црвената.

Претходно «
Следно »