ПЕКОЛ НА ЗЕМЈАТА: Ужасни, драматични фотографии од пожарите во Атина

  • July 26, 2018

Страшниот пожар кој го зафати селото Мати во близина на грчката претстолнина Атина, остави катастрофални последици позади себе. Огнената стихија проголта шуми, згради, куќи и автомобили, а загинаа 79 лица. Бројот на повредени е преку 200 лица. Потрагата по исчезнати и понатаму трае. Грција прогласи тридневна жалост поради трагедијата која ја снајде.

pozar_grcija (1)
pozar_grcija (17)
pozar_grcija (16)
pozar_grcija (15)
pozar_grcija (14)
pozar_grcija (13)
pozar_grcija (12)
pozar_grcija (11)
pozar_grcija (10)
pozar_grcija (8)
pozar_grcija (7)
pozar_grcija (6)
pozar_grcija (5)
pozar_grcija (4)
pozar_grcija (3)
pozar_grcija (2)
Претходно «
Следно »