ПЕСНА ПОСВЕТЕНА НА БЕГСТВОТО НА ГРУЕВСКИ: „Испливао неким чудом…код Маџара, неки јунак мали!“

  • November 15, 2018

 

Бегството на Никола Груевски во Унгарија веќе трет ден е вистинска сензација на социјалните мрежи, и неизоставен дел од секојдневните муабети. По тој повод и раперот Бизи посвети песна за бегството на Груевски, поточно ремикс на позната српска нумера „Еј Маџарице, ја ти љубим лице“

 

Претходно «
Следно »