ПЕТ ИЗБОРНИ ИНЦИДEHTИ ДЕНСКА: Осамнаа слики и графити

  • April 20, 2019

Во 03 часот во СВР Скопје, било приjaвено дека во бараките во кругот на општина Кисела Вода било скршено стакло од влезна врата на еден од објектите, кој го користи политичка партија.

Во 21 часот во СВР Скопје било приjaвено дека на објектот на месната зедница „11-ти Октомври“ на ул.„Андреја Димишков“ бил испишан графит во врска со претстојните избори.

Околу 08.10 часот во Полициската станица Ресен било приjaвено дека на ѕидот од основното училиште „Гоце Делчев“ во село Избиште бил испишан графит во врска со претстојните избори.

Околу 09.00 часот во Полициската станица Струга било приjaвено дека на бандера во близина на основното училиште „Јонче Крежоски“ во село Мислешево бил испишан графит во врска со претстојните избори

Во 09.00 часот во Полициската станица Струга било приjaвено дека на оградата од основното училиште „Дедо Лазар Циркоски“ во село Враниште била закачена слика на еден од кандидатите на претстојните избори.

Претходно «
Следно »