Пет часа стојат на пругата во Драчево – возот за Битола никако да тргне

  • August 6, 2019
  • Коментари

Возот за Битола кој од Скопје тргнал во 20.10 часот веќе пет часа стои во населбата Драчево. Од Македонски железници нема никој за да ги информира патниците што се случува. Меѓу нив има и деца и стари лица кои се без храна и вода.


Пет часа стојат на пруги во Драчево – возот за Прилеп никако да тргне. Никој не им кажува кога ќе тргнат, дел од патниците веќе се симнале, а дел се уште чекаат возот да тргне.

Извор: ТВ24

Претходно «
Следно »