ПЕЈАЧКАТА КЕТРИН ЏЕНКИНС Е ВО ДРУШТВО НА ЏОНИ ДЕП ВО БЕЛГРАД!

  • February 7, 2019

Пејачката Кетрин Џенкинс беше во центарот на скандалот кога исплива приказната дека е љубовница на Дејвид Бекам. И додека денес се полемизира за неговата преписка со пејачката Рита Ора, Кетрин е во Белград на снимањето на филмот со Џони Деп.

Познато е дека Џони Деп е некое време во Белград поради снимањето на филмот “Minamata”, кој моментално го снима и дека престојува во еден белградски хотел, а во исто време во хотелот се сместила и пејачката Кетрин.

Вистинско задоволство е да се запознае, да се помине време и соработува заедно со оваа прекрасна пејачка”, стои во описот на фотографијата со таговите #Minamata и хотелот во кој престојува глумецот.
Инаку тимот на Дејвид тогаш ги демантираше гласините дека се заедно, исто како и самата пејачка, иако Кетрин и Дејвид своевремено посетиле еден ноќен клуб заедно во друштво на принцот Хари и уште неколку пријатели.

Претходно «
Следно »