ПЛАНОТ ЗА БАЛКАНСКИ ПРАВОСЛАВЕН СОЈУЗ Е ИДНИНА ЗА МАКЕДОНИЈА И РЕГИОНОТ: Миленко Неделковски во втората епизода на „Без Цензура…“

  • March 6, 2017

milenko_BezcenzuraНа улиците на Скопје, и на улиците на сите градови на Македонија во овој момент се брани Православието на Балканот, оти православието е нападнато преку барањето од страна на албанските сепаратисти и терористи преку барање на територии од Македонија, од Грција односно Чемерија, на територии од Црна Гора, на територии од Србија и тоа не само Косово и Метохија туку и Бујановец, Прешево и Медвеѓе. Тука почнува се – вели Миленко Неделковски во втората епизода од „Без Цензура…“ на Инфомакс.мк

 

Целото интервју погледнете го тука:

Претходно «
Следно »