ПЛАТА ОД 1 500 ДО 1 700 ЕВРА И OБEЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ: Австрија бара готвачи и келнери во зимските центри

  • October 26, 2019

Во австриските зимски центри се бараат готвачи, рецепционери, келнери, собарки. Посебно се бараат работници од балканските земји кои важат за вредни. Се работи за сезонски работници од 15 ноември до Велигден за шест дена во неделата.

Сместувањето е обезбедно во хотелот каде се служи, но се нудат и бројни олеснувања и попусти што ги нуди објектот.Платата изнесува од 1500 до 1700 евра во зависност од работните часови.

Претходно «
Следно »