ПОБЕДАТА НА ОБИЧНИОТ МАКЕДОНЕЦ: Погледнете и слушнете како обичниот Македонец ги замолкна криминалците и соросоидите од СДСМ!

  • December 18, 2016

„Ако ја кажуваш вистината, не треба да помниш ништо друго“ – Марк Твејн

Во обид преку црна пропагандна кампања да се искористи чесниот и искрен народ кој три дена се собираше пред Државната изборна комисија со цел да си ја одбрани сопствената избона волја, соросоидните новинари наидоа на обичниот Македонски човек, кој во неколку реченици, одговарајќи на неколку трик прашања поставени од новинарите на медиумите под контрола на СДСМ, а финансирани од фондовите на Сорос и УСАИД, ги замолчи дури и најголемите поборници на опозицијата.

sirkovec

– Јас сум по потекло од кавадаречкото село Сирково, инаку работам тука во Скопје веќе 40 години. Дојден сум овдека за правдата наша да си ја земеме во свои раце, што сме гласале, доста не лажеа овие луѓе. Нерегуларни избори, овакви онакви. Еве ги најрегуларните избори.

– Па ако не се задоволни од ОБСЕ, од цел свет што ги призна изборите тогаш не се регуларни они. Смеат сите да поднесат приговори, ама како што видовме тие осум прашања од Беса што ги отфрлија немаше ниту едно правилно. Не може луѓето од дома да ги носат, тие едно да кажуваат они друго да измислуваат. Од дома ги носеа тие што беа на избирачкото место, тие го кажуваат регуларното, они го вртат другото.

Погледнете ја победата на обичниот Македонец наспроти соросидната машинерија.

 

Претходно «
Следно »