ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ТАБЕЛАТА И ДОЗНАЈТЕ КОЛКУ ВОДА ТРЕБА ДА ПИЕТЕ СОГЛАСНО СО ВАШИТЕ КИЛОГРАМИ!

  • August 19, 2018

Многумина пијат вода во мали количини што е штетно за здравјето.

Водата е главната компонента која ни помага да имаме оптимално здравје, но и оптимална линија. Табелата покажува колку вода треба да пиете согласно на телесната тежина на фотографијата подолу:

Сепак, многумина дури и не пијат вода или пијат во многу мали количини.

Претходно «
Следно »