ПОДВОЕНАТА ЛИЧНОСТ НА ДИМИТРОВ: Водел дебата сам со себе дали да се кандидира за претседател на Северна

  • February 7, 2019
  • Коментари

Шефот на дипломатијата Никола Димитров се уште размислува дали да се кандидира за шеф на државата. Во интервју за Гласот на Америка вели дека е во фаза на дебата сам со себе дали е добро да го направи тој чекор, иако одамна министерот за надворешни е во четворката кои се споменуваат како евентуални кандидати од владејачката СДСМ.

-Имам дневни дебати сам со себе околу тоа прашање, но, во овој момент од една страна треба да мислиме каков профил ни треба, имајќи го предвид искуството од изминативе десет години, и од друга страна да видиме што ќе донесе овој важен процес, изјави Никола Димитров.

Претходно «
Следно »