ПОДДРШКА ОД ВНУКАТА НА КАРЕВ ЗА ЈАНЕ ЧЕНТО: Слобода за од Ченто внучето

  • November 7, 2018

Поддршка за неправедно обвинетите за тероризам за настаните од 27 април, пристигнува од сите страни. На Фејсбук групата ,,Слобода за Јане Ченто” објавија пост со поддршка за внукот на Методија Андонов Ченто од внуката на Никола Карев, Каре Карева.

 

-ОД КАРЕВ ВНУКАТА ОД СРЦЕ ЗА ОД ЧЕНТО ВНУЧЕТО ДОЛГА Е РАКАТА НА ВМРО, пишува Каре Карева, внука на Никола Карев.

Претходно «
Следно »