Пожар во ТВ ВИС, Струмица

  • March 25, 2020
  • Коментари

Рано утрово околу 2 часот изби пожар во зградата на поранешната касарна во Струмица каде се сместени просториите на регионалната ТВ канал ВИС.

Од телевизијата пренесуваат дека во пожарот зафатени беа телевизиското студио и техниката, но гореа и останатите фирми и субјекти сместени во зградата.

Истрагата треба да покаже кои се причините на избивање на пожарот и колкава е материјалната штета.

Повеќе фото на ТВ Вис.

Претходно «