ПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТОТ: Заврши увидот врз пoчинaтиoт таксист под Железничката станица во Скопје!

  • February 23, 2019
  • Коментари

По увидот на лице место, е констатирано дека врз пoчинaтиoт таксист, кој попладнево пoчинa под Железничката станица во своето возило, немало траги на нacилcтвo, а повеќе информации се очекуваат во текот на утрешниот ден.

Неофицијално се работи за М.П. (1961).

Ова е петта ваква cмpт во последната седмица, за која причините не се познати, а нема ниту видливи траги од нacилcтвo.

Претходно «
Следно »