ПОКАЖЕТЕ ХУМАНОСТ СЕГА: Да му помогнеме на малиот Иле!

  • February 3, 2018

Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години, а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него. Во таа битка сме му потребни ние, хуманите граѓани.

На Иле му е дијагностицирана малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра.

За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле, но можеме да му овозможиме шанса за побрзо оздравување.

Телефонски, засега можат да донираат само корисниците на ВИП/ОНЕ.

143461

Можете да донирате и на жиро-сметка

210501665882802

НЛБ Тутунска Банка
Ѓурѓица Петкова

Споделете со вашите пријатели. Да му помогнеме на Иле!

Претходно «
Следно »